Glazbeni program

Korz projekt “Dječji vrtić Bubamara – jedinstveno mjesto odgoja i obrazovanja djece” dječji vritć Bubamara je među svoje programe uvrstio i glazbeni program.Glazba kod djece razvija velik broj sposobnosti koje su im korisne za daljni rast i razvoj. Pravilan odabir glazbenih pjesama uz korištenje ritmičkih instrumenata i igre pomoći će djeci lakše prepoznati samoglasnike, dijeliti riječi na slogove te lakše usvojiti početno čitanje i pisanje.
 
  • Dob: 3-7 godina
  • Veličina grupe: 10 djece
  • Vrijeme: 16:00-19:00h
What Else We Are Teaching

Skills that Children Will Learn

Image

Upoznavanje s glazbom

Kroz glazbeni program djeca se upoznaju sa svim osnovnim pojmovima vezanim uz glazbu kao što su note, glazbena ljestvica, pjevanje, glazbala, kako je nastala glazba.
Image

Sviranje i pjevanje

Djeca će se kroz program upoznati s velikim brojem glazbala, a neka će i samostalno izraditi u vrtiću. Osim upoznavanja s glazbalima djeca će i pjevati.
Image

Aktivno slušanje glazbe

Aktivno slušanje glazbe utječe na razvoj djeteta, osim što djete radi na koncentraciji prilikom mirnog slušanja, radi i na kognitivnom razvoju dok pokušava prepoznati različite skladbe i pjesme.
„Duša ozdravi kad je s djecom“

Glazbena voditeljica

Kroz projekt "Dječji vrtić Bubamara - jedinstveno mjesto odgoja i obrazovanja dječji vrtić Bubamara u Dubrovniku uveo je u svoj program i glazbeni program, pa je u tu svrhu zaposlio odgajateljicu koja će provoditi program. 

Image
Jesscia Brown
Teacher