Mješovita grupa

Mješovita grupa je grupa koju vaše dijete pohađa kao redoviti program u Bubamari. Boravak djece različitih dobnih skupina u istoj grupi može biti zabrinjavajuć za roditelje, no mnoge su dobrobiti takvih grupa. Istraživanja su pokazala da mješovite grupe znatno utječu na razvoj pojedinaca u njima. Naime dobna raznolikost u grupi djeci daje obiteljski ugođaj, što im pomaže u prilagodbi vrtiću. Također dokazano je da mlađa djeca u ovakvim grupama uče znatno brže gledajući starije kolege. 
  • Dob: 3-7 godina
  • Veličina grupe: 35 djece
  • Vrijeme: 06:00-21:30h
Što sve radimo?

Koje će vještine dijete usvojiti?

Image

Socijalne vještine

U vrtiću dijete nauči kako komunicirati, kako prepoznati i kontrolirati svoje emocije, te kako raditi u grupi i dijeliti stvari s drugom djecom.
Image

Motoričke sposobnosti

U vrtiću dijete kroz različte aktivnosti i igre razvija i usavršava svoju motoriku. Naš je program osmišljen s ciljem razvoja motoričkih sposobnosti.
Image

Kvalitetni temelji za školu

U razdoblju od 3. do 5. godine jezična vještina vašeg djeteta uvelike napreduje. Tijekom ovog programa djeca se upoznaju sa slovima, zvukovima i brojevima
"Potrebno je veliko srce kako bi se oblikovali mali umovi"

Odgojiteljice

Ovu grupu vode 2 odgojiteljice koje obavljaju poslove njege i skrbi, odgoja, naobrazbe te socijalne i zdravstvene zaštite djece od prve godine života do polaska u školu. 

Image
Jesscia Brown
Teacher
Image
Sarah Albert
Teacher