Program učenja stranog jezika

Dječji vrtić Bubamara je kroz projekt “Dječji vritć Bubamara – jedinstveno mjesto odgoja i obrazovanja djece” u svoj redoviti rad uveo mogućnost pohađanja dodatnog programa učenja stranog jezika. Dokazano je da učenje stranih jezika u ranoj dobi djeluje poticajno na razvoj jezičnih i općenito komunikacijskih vještina djece. Najbolja metoda učenja stranog jezika je kroz igru, pa tako djeca kod nas strani jezik uče kroz pjesmu, ples, glumu i crtanje. 
  • Dob: 3-7 godina
  • Veličina grupe: 10 djece
  • Vrijeme: 16:00-19:00h
Zašto učiti strani jezik?

Dobrobiti učenja stranog jezika

Image

Upoznavanje kulture stranog naroda

Kako bi dijete moglo bolje razumijeti jezik vrlo je važno da se upozna s kulturom naroda koji se služi tim jezikom.
Image

Usvajanje vokabulara

Dijete će na ovom programu kroz različite aktivnosti i igre usvojiti osnovni vokabular stranog jezika koji mu je potreban da opiše osnovne pojmove u okruženju.
Image

Kognitivni razvoj

Istaživanja su dokazala da djeca koja su usvojila više od jednog jezika u budućnosti pokazuju bolje rezultate u generalnom intelektualnom razvoju.
Učenje stranog jezika je lako uz

Voditeljice programa

Program učenja stranog jezika vode odgojiteljice koje i inače rade s djecom. U procesu učenja engleskog jezika u ranoj i predškolskoj dobi, vrlo je važno da odgajatelj stvara zanimljivo i poticajno okruženje - da smišlja razne aktivnosti, zadatke i igrice kroz koje će dijete učiti. 

Image
Jesscia Brown
Teacher
Image
Sarah Albert
Teacher